0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dette nummer

Masao Yamazaki

Græd over spildt mælk:  Så let er det at melde sig ind i kampen mod madspild

PR

Klædt på til klimakamp:  Her er 3 film om mad, miljø og biodiversitet

Heidi Skibsted

Se videoen:  Michelinkok Matt Orlando giver dig sine bedste tricks til at undgå madspild

Heidi Skibsted

Lisa Lov giver dig hemmeligheden:  Sådan forvandler du risrester til en simpel kylling-congee

Hedda Rysstad

Fire kokke guider:  Tryl dine rugbrødsendeskiver og slatne urter om til fabelagtig restemad

Rune Pedersen

Spis op:  Her er 5 tips til at få bugt med madresterne

Hver dag smider vi kilovis af mad ud. Men hvorfor?  Kampen mod madspild begynder i dit køkken 

Trin for trin-guide til mindre madspild:  Sådan laver du en Kondo i dit køleskab

MAD og husholdningslæreren guider til mindre madspild:  Her er 10 tips til at rydde ud i dit køkkenskab

Her er 8 ting, der gør det lettere at organisere dit køkken

Line Thit Klein

De sørgelige vidunderlige rester:  Mette Helbæk laver arme riddere, koger suppe på ben og bager en lagkage af tørt rugbrød

Line Thit Klein

Schnitzel, smørrebrød og gratin:  Lær at elske din selleri med Trine Hahnemanns nemme opskrifter

Topkokken Francis Cardenau:  »Du kan få mere protein ud af bælgfrugter end kød«

Emma Sejersen

Tag med i madskole:  Sådan laver du Francis Cardenaus hummus med ratatouille

Wichmann + Bendtsen

Christine Bille Nielsen guider:  Sådan kender du lima- fra calypsobønnen

Masao Yamazaki

Ole G. Mouritsen:  Solens lys giver os grønne fødevarer

Sofie Kampmark

Fra Kødbyens Fiskeslagter:  Fiskepølse i smørristet surdejsbrød med hjemmerørt tatarsauce og syltede skalotteløg

Gunhild Stordalen:  »Mad er vores største klimaproblem, men det er også løsningen«

Claus Nørregaard

Plastikdimsen, der giver dig total kaffelykke:  En AeroPress er noget af det smarteste, du kan give en livs- og kaffenyder

Lars Eriksen

Græskartærten med det silkebløde snit:  Milton Abel afslører tricket til den perfekte pumpkin pie

Marie Benzon

Spørg brevkassen:  Er en pizzabund af blendet blomkål en forbrydelse?

Emma Sejersen

Matcha er en følsom te for feinschmeckere

Lene Samsø

Louisa Lorangs tapas:  5 bud på grønne småretter med inspiration fra hele verden

Masao Yamazaki

Ny klummeskribent på MAD:  Er den kulinariske økoidyl stadig et luksusgode i Danmark?

Ditte Ingemann

Vendt i tahin:  Bagt og fyldt græskar med quinoa

Søren Staun Pedersen

Nemt og mættende:  Fyldt babygræskar med kylling

Line Thit Klein

Den bedste grundopskrift på pasta:  Hjemmelavet ravioli med græskarfyld og masser af parmesan

Ditte Ingemann

Alternativ, mættende bund:  Efterårstærte med ristede svampe, hokkaido og karamel­liserede løg

Ditte Ingemann

Den skønneste efterårsmad:  Salat med bagt hokkaido, grønkål og gyldenristede hasselnødder

Line Thit Klein

Universelt tilbehør:  Stegt fisk med glaskål og råsyltet græskar

Marie Bentzon

Umut Sakaryas opskrift:  Græskardessert med tahin

Interviews

  • MAD #11
  • Emma Sejersen
    MAD #10
  • MAD #9
  • MAD #8
  • MAD #7
  • MAD #6
  • MAD #5
  • Emma Sejersen
    MAD #4
  • Martin Bubandt
    MAD #3
  • Emma Sejersen
    MAD #2
  • MAD #1