0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Trine Lundager
Foto: Trine Lundager
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Redaktionen anbefaler: Mad, vi har spist - og gerne vil spise

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Snegle på Maison

Uden fransk mad var vi ingenting. Det ved de godt på Maison i København, hvor de serverer vinbjergsnegle, som guderne fra Bourgogne befaler dem: smør, hvidløg,persille. Liberté, égalité, fraternité!

Kinesisk hverdagslykke

Det er småt, men virkelig godt. På det lille frokoststed Koket.Lu i Malmø serveres dumblings Hongkong-style. Det er smagen af kantonesisk dimsum og et autentisk gadekøkken. Vi stiller os gerne i køen.

Kålbrunch i Nordvest

Kun en tåbe frygter kål på en brunchtallerken. På caféen Friheden i København dropper vi bacon og spiserglaskål med æbler og hasselnødderunder et gavmildt snefald af Gammel Knas-ost.

Mestersmør fra Vejle

På dødsgangen må det sidste måltid gerne se sådan her ud: Rugbrød fra Svaneke Brød og kærnesmør fra Det Gamle Mejeri i Lindved nord for Vejle. Smørret sveder små fedtdråber, og vi fælder en glædeståre.

Grønne tomater fra Skibby

Julen varer lige til påske, og på Farm of Ideas varer efterårets grønne tomater hele vinteren. Når solen giver op,ryger de umodne tomater i en 3 procent saltlage og bliver til fermenteret godhed. Du kan gøre det samme med de sidste rester i drivhuset.

Daddelfryd i munden

Til en fabelagtig 50-års fødselsdag fik vi serveret den her saftige dadelkage, som Jesper Volmer udviklede til saligprins Henrik. Google daddelkage + Jesper Volmer, og du har opskriften.

Annonce

Seneste nyt