0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fem madstemmer: Mad skal ud af plastikposen. Vi har reduceret den kropslige funktion til røv og nøgler

Det er nogle af udsagnene fra fem markante madstemmer som Nikolaj Kirk, Kirsten Skaarup og Christian F. Puglisi, der gør status over 10’erne og kigger ind i 20’erne. Læs med, og bliv klogere på fremtidens gastronomi.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Thomas Rode: Stenaldermanden jagter en fremtid uden udpint laks

Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Michelinkokken, der blev frontfigur for stenalderkost og crossfit, mener, at vi stadig kan få vores proteiner fra dyr.

Kirsten Skaarup: Plantekostens korsridder kæmper for kålhovederne

Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Kogebogsforfatteren mener, vi skal kaste skyklapperne i skraldespanden. Grøntsagernes magi ligger foran næserne på os.

Christian F. Puglisi: Maden dør, hvis vi ikke brænder igennem overfladen

Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Relæ-kokken lader madlir og Salt Bae blive i 2010’erne og inviterer i stedet til fordybelse og livskvalitet på landet.

Mette Brink Søberg: Da knoldselleri og gule ærter blev gastronomi

Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Chefen for Nomas testkøkken forklarer, hvorfor vejen til et mere smagfuldt grønt køkken skal skabes med bakterier.

Nikolaj Kirk: Ryd ud i færdiglavet slam, og gør plads til naturen

Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Designer-indpakket boller i karry hører ikke hjemme i 2020’erne, hvor du skal lære at tonse smag i dine bælgfrugter.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt