Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningThomas Rode: Stenaldermanden jagter en fremtid uden udpint laks
Michelinkokken, der blev frontfigur for stenalderkost og crossfit, mener, at vi stadig kan få vores proteiner fra dyr.
Kirsten Skaarup: Plantekostens korsridder kæmper for kålhovederne
Kogebogsforfatteren mener, vi skal kaste skyklapperne i skraldespanden. Grøntsagernes magi ligger foran næserne på os.
Christian F. Puglisi: Maden dør, hvis vi ikke brænder igennem overfladen
Relæ-kokken lader madlir og Salt Bae blive i 2010’erne og inviterer i stedet til fordybelse og livskvalitet på landet.
Mette Brink Søberg: Da knoldselleri og gule ærter blev gastronomi
Chefen for Nomas testkøkken forklarer, hvorfor vejen til et mere smagfuldt grønt køkken skal skabes med bakterier.
Nikolaj Kirk: Ryd ud i færdiglavet slam, og gør plads til naturen
Designer-indpakket boller i karry hører ikke hjemme i 2020’erne, hvor du skal lære at tonse smag i dine bælgfrugter.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter