Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningFolk uden for Italien har en forfærdelig tendens til at hælde parmesan ud over alle deres pastaretter. Det er der slet ingen grund til. Det er jo et reelt parmesanmisbrug, folk har gang i. Nogle restaurantgæster kræver det også, fordi man stadig har det der forskruede bil- lede af den italienske tjener, der render rundt med en meterlang peberkværn. Glem det. Det handler om kvaliteten af råvarer. Bruger du ringe produkter, så er det nemt at dække deres mangel på smag i et bjerg ostesne.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Opret en profil, og få adgang til hele artiklen
Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD
Opret dig herHar du allerede en profil? Log ind her