0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skal du lave din pasta selv? Her er fem ting, du aldrig må gøre

Osteriv på din tomatsovs? Spise spaghetti med kniv? Ifølge Riccardo Marcon fra restaurant Barabba er det dødssynder. Her giver den italienske restauratør sine personlige og passionerede bud på, hvordan du kan give dine pastavaner en opstrammer.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Folk uden for Italien har en forfærdelig tendens til at hælde parmesan ud over alle deres pastaretter. Det er der slet ingen grund til. Det er jo et reelt parmesanmisbrug, folk har gang i. Nogle restaurantgæster kræver det også, fordi man stadig har det der forskruede bil- lede af den italienske tjener, der render rundt med en meterlang peberkværn. Glem det. Det handler om kvaliteten af råvarer. Bruger du ringe produkter, så er det nemt at dække deres mangel på smag i et bjerg ostesne.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt