0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1001 nats måltider: Her er de bedste kogebøger med mad fra Mellemøstens køkken

Vil du udvide horisonten i køkkenet, så er her et par bud på kogebøger, der kan være dit kompas i den mellemøstlige region.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvis Sami Tamimis kogebog ’Falastin’ har givet dig mod på palæstinensisk mad, så er bogen ’Jerusalem’, som han skrev sammen med Yotam Ottolenghi, essentiel læsning.

Kogebøger påstår tit, at man bliver transporteret ind i en anden verden, og så når man aldrig længere end til Netto, men ’Jerusalem’ er en sanselig og lidenskabelig rejse ind i byens madkultur, hvor alle de ting, der normalt deler folk, pludselig samler dem.

Vi har ikke tal på, hvor mange gange, vi gennem de seneste 8 år har lavet stegt kylling i arak og klementiner, og vi håber aldrig, at det stopper.

’Jerusalem’, 300 kr. Lindhardt og Ringhof.

Har du mod på at give dine køkkenrutiner en krydret indsprøjtning med eksotiske evergreens som fatayaer og fattoush fra Libanon, tagine fra Marokko og paratha fra Pakistan?

I 2016 udgav den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier kogebogen ’Krydret kogekunst’, hvor 11 kendte kokke og madskribenter skaber multietnisk køkkenmagi sammen med 11 kvinder fra Send Flere Krydderier.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt