0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Karina Kofoed
Grafik: Karina Kofoed
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvad i alverden er CO2-ækvivalenter? Sådan beregner man bøffens klimaaftryk

Torben Chrintz fra den grønne tænketank Concito forklarer videnskaben bag madens udledninger.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vi ved efterhånden godt, at en ribeyebøf trækker større veksler på klimaet end en linsesuppe. Men hvad betyder det egentlig, at et kilo oksekød har et klimaaftryk på 13,9 CO2-ækvivalenter? Og hvordan kan det være, at det tal er meget højere, hvis man læser andre rapporter?

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt