0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Karina Kofoed
Grafik: Karina Kofoed
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nordiske superbær: Derfor skal du eksperimentere med bær i madlavningen

Bær er smukke, smager godt og er sunde. Her får du alle de gode grunde til at ære de hårdtprøvede bær med ekstra opmærksomhed i dit køkken.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Bær er en af de råvarer, vi virkelig kan blære os med her i Norden. Vores bær smager bare bedre end de importerede, som har vokset under himmelstrøg med længere og mere stabile perioder med solskin og varme. Vores bær må finde sig i regnvejrsdage og kolde forårsnætter, men som bekendt bliver man stærkere af det, der ikke slår én ud. De nordiske bær kvitterer for den lange modningstid med stor intensitet i smagen, som gør dem værd at vente på.

LIGE NU: Få fri digital adgang til hele Politiken MAD

Det tager under 1 minut. Alt, du skal gøre, er at oprette en profil.

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt