0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spis op: Her er 5 tips til at få bugt med madresterne

Alt for meget mad går til spilde og ender som affald. Sara Sievers guider til, hvordan du får brugt madresterne.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Frugt og grøntsager er den fødevarekategori, der tegner sig for den største del af vores madspild. Indbydende ser de runkne grøntsager heller ikke ud. Men der skal ikke så meget til, før du ikke bidrager til den kedelige statistik. Som læser af MAD er du jo allerede en ivrig grøntsagskok, og når du alligevel går og søndagsnurser din surdej, så lav denne børnevenlige restesauce, som du kan bruge til et fad fyldt med bagte rødder og kogte linser eller kikærter – top blot med ristede cashewnødder, friske chili i tern og hakket koriander. Eller brug den til klassikeren kylling i karry eller (selleri)boller i karry. Børnene slikker tallerken.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de seks næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt