0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gurkemeje, tamarind og bukkehornsfrø: Det indiske køkken er tusind traditioner og smage, der bindes sammen af et kludetæppe af krydderier

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det var selvfølgelig englænderne, der i begyndelse af 1800-tallet, hvor de var den dominerende kolonimagt i Indien, udbredte brugen af karry i Europa. Standardiserede karryblandinger blev lavet på baggrund af indernes masalaer, som betyder krydderiblanding, og i 1837 optrådte karry i den populære Madam Mangors kogebog med blandt andet retten ål i karry. Karry har lige siden været et af de mest populære krydderier i Danmark.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt