0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Claus Nørregaard
Foto: Claus Nørregaard
Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gammeldags kryddersild med forfatter Kristian Bang Foss: Det er en meget privilegeret oplevelse, når man selv kan fange sin mad

Forfatter Kristian Bang Foss sanker helst sin mad i naturen. Men til hverdag spiser han gerne klassisk smørrebrød serveret med en god historie.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Smørrebrød er noget af det bedste danske mad, der findes. Smørrebrød er sådan nærmest dansk tapas, og det er ret godt afstemt med de forskellige grundsmage. Jeg kan godt lide, at man sidder længe og spiser flere små retter, og at man får en øl og snaps til. Jeg har en smørrebrødsklub, og vi har været her på Café Gammeltorv et par gange. Smørrebrød er blevet moderne, men det her er ikke et moderigtigt sted. Her dyrkes det klassiske håndværk.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt