0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rucola, risotto og ravioli: Her er redaktionens favoritkogebøger med italiensk mad

Redaktionen har udvalgt deres italienske yndlingskogebøger, og de er – sjovt nokset i lyset af Brexit – alle skrevet af briter, der har helt styr på det italienske køkken.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

’Sølvskeen’ er en af de mest solgte italienske kogebøger, og moppedrengen betegnes som Italiens madbibel. Der findes dog en langt mere handy klassiker skrevet af en udlænding. Nemlig britiske Elizabeth David, der i 1954 udgav ’Italiensk køkken’. Ligesom amerikanske Julia Child, der tog til Frankrig og skrev mesterværket ’Mastering the Art of French Cooking’, tog Elizabeth David til Italien og spiste sig gennem landet. Den lille bog er langt fra nutidens kogebøger med farvebombende fotos, men den kan så meget andet. Frem for alt er det velskrevet kogebogslitteratur med et snert af overklasse, og så er opskrifterne lige i skabet.<blank>

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt