0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er drinken til din sommer: Kaffekombucha er en cocktail uden procenter

Frisk fermenteret kombucha med mørk kaffegrums? Det er vejen til en mere læskende sommer, fortæller bartenderen fra Balderdash.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

For at blive klogere på, hvad vi går rundt og drikker, spørger vi dem, der ved mest om det. Denne gang er det Frida Jönsson, som er bartender på cocktailbaren Balderdash i København.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt