0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hedda Rysstad
Foto: Hedda Rysstad

Der er gået grisefest og kliché i sherryen, men det er en skam, for der er så meget viden og traditioner forbundet med drikken, mener restaurant Møntergades Simon Olesen, der blandt andet gerne serverer sherry til en sildemad.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gourmet, ikke grisefest: Du kan sagtens skænke sherry til dit smørrebrød

Glem det søde sherrysjask, siger sommelier Simon Olesen, for den komplekse drik fra Jerez har faktisk en vigtig rolle på vores middagsbord.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

For at blive klogere på, hvad vi drikker, når vi spiser, spørger vi dem, der ved mest om det. Denne gang drikker vi sherry med Simon Olesen, som er sommelier og medejer af restaurant Møntergade i København.

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste seks numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt