Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsning1Boller af stål
Vil du helst undgå, men med stålpladen i ovnen, får du brød med sprød skorpe, 34 x 40 cm, bagestål 399 kr. Bagetid.dk
2Sæt en underskrift
Kniv til at skære mønstre i dejen, 15 cm, dejsnitter, 30 kr. Kunstogkokkentoj.dk
3Skrab af
Dejkort til at skrabe dejen ned fra kanterne af fadet, 12 x 8 cm. Schneider, 10 kr. Bagetid.dk
4Kom til fadet
Gammeldags lerfad, 30 cm, Birkerød Pottemageri, 299 kr. Hskjalmp.dk
5Håndværk
Svøb dit brød ind i et vævet brødklæde, 53 x 45 cm, Carin Carlander x Gøtz, 150 kr. Gøtz.dk
6Først til mølle
Mal dit eget mel på melkværnen, og få det friske mel, der gør dit brød endnu bedre, Fidibus Classic KoMo, 3.200 kr. Hjemmeproduktion.dk
7Hævet over enhver tvivl
Lad din dej løfte sig i en hævekurv, som også kan give dit brød et spiralformet mønster, 23 cm, hævekurv, 89 kr. Bagetid.dk
8I røg og damp
Bag i en støbejernsgryde og få brød med et saftigt indre og et sprødt ydre, Mareld, 799 kr. Kitchenone.dk
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter