0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fingrene i bolledejen: Her er det bedste grej, når du skal i gang med din surdej

Politiken MAD anbefaler 8 ting, der gør din bagning lidt bedre.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1Boller af stål

Vil du helst undgå, men med stålpladen i ovnen, får du brød med sprød skorpe, 34 x 40 cm, bagestål 399 kr. Bagetid.dk

2Sæt en underskrift

Kniv til at skære mønstre i dejen, 15 cm, dejsnitter, 30 kr. Kunstogkokkentoj.dk

3Skrab af

Dejkort til at skrabe dejen ned fra kanterne af fadet, 12 x 8 cm. Schneider, 10 kr. Bagetid.dk

4Kom til fadet

Gammeldags lerfad, 30 cm, Birkerød Pottemageri, 299 kr. Hskjalmp.dk

5Håndværk

Svøb dit brød ind i et vævet brødklæde, 53 x 45 cm, Carin Carlander x Gøtz, 150 kr. Gøtz.dk

6Først til mølle

Melkværn
Foto: Melkværn

Mal dit eget mel på melkværnen, og få det friske mel, der gør dit brød endnu bedre, Fidibus Classic KoMo, 3.200 kr. Hjemmeproduktion.dk

7Hævet over enhver tvivl

Lad din dej løfte sig i en hævekurv, som også kan give dit brød et spiralformet mønster, 23 cm, hævekurv, 89 kr. Bagetid.dk

8I røg og damp

Bag i en støbejernsgryde og få brød med et saftigt indre og et sprødt ydre, Mareld, 799 kr. Kitchenone.dk

Annonce

Seneste nyt