0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Janus Engel
Foto: Janus Engel
Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dessertdragen: »Det er nu, du skal bage den crumble. Ikke om et halvt år, når æblerne har ligget på et lager og gasset«

Dessertdragen giver dig her opskriften på efterårets bedste æblekage. Ikke noget fancy – bare en sprød crumblebund, blødt sandkagemidte, syrlige belle de boscoop-æbler og krydret kanel.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det var i 1995, i Paris. Nanna Pörtner stod og blandede blødt smør, sukker og mel til en rabarbertærte med marcipan i køkkenet på den danske kok Peter Thulstrups Restaurant La Petite Sirène de Copenhague, hvor hun arbejdede i sin sommerferie. Pludselig fik hun ideen til en æblecrumble, som hun stadig laver hvert år, når belle de boscoop-æblerne er i sæson.

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt