0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pizza goals ... Vi drømmer om at kunne bage en pizza som denne. Men i ny og næ kan mindre også gøre det, og på modsatte side får du redaktionens bedste tips til sprøde (og hurtige) pizzaversioner.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

MAD-redaktionens bedste pizzaråd: Når hverdagen er for kort til surdej og stenovn ...

... er hjælpen nær. MADs redaktion anbefaler de bedste bagesten og -stål, glutenfri bunde til allergikere og snydedeje, når tiden er knap.

Anbefalinger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Pizzastenen, der ændrede mit liv
Det er blandt mine bedste investeringer i køkkenet: 400 kroner for en 7 kilo tung lavasten. Jeg har hørt alt for mange historier om flækkede pizzabagesten, der bukker under i lummer varme, men den her 2 centimeter tykke gravsten har været nøglen til at skabe noget, der minder om stenovnseffekt i en helt gennemsnitlig varmluftsovn.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt