0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
  • Arrangementer

    MAD skal spises og opleves. Derfor holder vi løbende arrangementer, foredrag og fællesspisning.

    Den kompetente ostevært

    Ostesmagning med Arla Unika og Politiken MAD

    Hvordan smager en ost? Hvordan smager man på den? Og hvad skal man spise og drikke til den?

    Torsdag 8. oktober 2020 kl. 17-19.30 har du mulighed for at træne dine evner som ostevært, når osteekspert Mette Aaskov Lassen fra Arla Unika beriger Salen i Vestergade med liflig osteduft og et hav af viden, tips og tricks til at få mere ud af de gule, de hvide, de blå, de hårde og de bløde.

    Fokus bliver på værtskabets ædle kunst, og mens vi smager og forholder os kritisk til 6 forskellige oste med og uden forskelligt tilbehør, taler vi om, hvordan man opbygger et lækkert ostebord; hvordan ostene skal udskæres og håndteres; og hvordan man afgør, hvilke garniturer og drikkevarer man kan matche ostene med.

    Og så skal vi have et basalt ostesprog på plads, så vi kan tale meningsfuldt med hinanden om smagen og kvaliteten og den nydelse, som en god ost er en sikker kilde til.

    Prisen inkluderer smagsprøver på 6 oste, diverse garniturer og 2-3 små glas vin og 2 øl. Der vil også blive serveret vand under smagningen.

    Køb din billet her.
    Torsdag 8. oktober kl. 17-19.30
    Salen, Politikens Hus, Vestergade 28
    Pluspris 275 kr.
    Pris uden abonnement 350 kr.
    Billetgebyr 10 kr. pr. billet

    Lær at bage det perfekte surdejsbrød

    Et godt surdejsbrød er noget af den mest velsmagende mad, du kan lave. Det vækker lykke og glæde, og er brødet bagt på vores eget danskproducerede korn, er det tilmed klimavenlig mad.

    Derfor udbyder Politiken MAD nu i samarbejde med Hahnemanns Køkken et eksklusivt bagekursus, hvor vi tager dig igennem alle brødets faser – fra surdej til himmelsk brød.På kurset lærer du:

    At håndtere en surdej

    • Lave den perfekte brøddej
    • Forme og ridse dit brød
    • At bage med et godt resultat
    • Hvad det rigtige mel betyder for dit brød
    • Hvordan du bruger surdej til knækbrød
    • Hvordan du får dit rugbrød til at lykkes

    Vi begynder naturligvis med at spise noget godt brød og nogle snacks, inden vi kaster os ud i at bage selv.

    Køb din billet her
    Tirsdag 13. oktober kl. 17-22
    Hahnemanns Køkken, Skt. Kjelds Plads 14, 2100 København Ø
    Pluspris 1.100 kr.
    Pris uden abonnement 1.400 kr.
    Billetgebyr 10 kr. pr. billet

    Abonnement

    I Politiken MAD kan du fordybe dig i grønne tendenser og sæsonernes bedste råvarer, så du kan handle med solid grøntsagsviden.

    Med et abonnement på Politiken MAD får du:

    • Rabat på arrangementer
    • Rabat på køkkenudstyr og andre fordele hos Politiken Plus
    • 100 siders magasin bragt til døren 11 gange årligt
    • Temaer om tidens grøntsager og inspiration til din hverdag
    • Artikler om de nyeste trends, tendenser og teknikker
    • Opskrifter fra landets bedste madprofiler – altid baseret på sæsonens bedste råvarer
    • Interviews med kokkene, der sætter den grønne dagsorden

    Køb abonnement


Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.