Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
  • Arrangementer

    MAD skal spises og opleves. Derfor holder vi løbende arrangementer, foredrag og fællesspisning.

    Klimavenlig madskole: Rejs til Mellemøstens grønne køkken

    Det mellemøstlige køkken er fyldt med store smagsoplevelser og er det perfekte udgangspunkt for at leve et grønnere liv med brug af masser af krydderier og krydderurter. Derfor inviterer Politiken MAD og Hahnemanns køkken til grøn, Mellemøsten-madskole, hvor grøntsager og velsmag tages til nye højder.

    På kurset lærer du

    • Hvordan Mellemøsten kan indgå i dit hverdagskøkken og supplere sæsonens grøntsager
    • Hvordan man kan bruge kikærter og linser
    • Inspiration til at bruges sumac, zaa’tar, dukkah, saltede citroner, olivenolie og tahini

    På kurset laver hvert hold

    • Shakshuka, den perfekte morgenmad/brunch eller frokost
    • Mezze: hummus, baba ganoush, muhammara, tabbouleh med et twist
    • Knoldsellerigryde à la Mellemøsten
    • Aubergine, granatæble, dild og rødløg
    • Kikærtesalat med tahinidressing

    Der vil være vin til maden, ligesom vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, hvor der vil være en arbejdsstation klar til dig. Kurset vil bestå af max 14 personer, og I arbejder sammen i mindre grupper. Du får desuden det nyeste magasin fra Politiken MAD samt et forklæde.

    Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter og mad med hjem, hvis ikke vi har spist det hele.

    På kurset underviser kok og stifter af Hahnemanns køkken Trine Hahnemann, der brænder for økologi, bæredygtighed og det grønne køkken, www.hahnemannskoekken.dk. Trine Hahnemann er desuden ambassadør for det skandinaviske køkken uden for landets grænser. Hun har udgivet syv bøger på engelsk, som er solgt i over hundredetusinde eksemplarer og har desuden medvirket i BBCs madprogram Saturday Kitchen.

    Der er begrænset antal pladser, men vi har løbende nye kurser, arrangementer og foredrag.

    Tirsdag 21. april kl. 17-20
    Hahnemanns Køkken, Skt. Kjelds Plads 14, 2100 Kbh Ø
    Pluspris 850 kr.
    Pris uden abonnement 999 kr.
    Billetgebyr 10 kr. pr. billet

    Køb din billet her.

    Abonnement

    I Politiken MAD kan du fordybe dig i grønne tendenser og sæsonernes bedste råvarer, så du kan handle med solid grøntsagsviden.

    Med et abonnement på Politiken MAD får du:

    • Rabat på arrangementer
    • Rabat på køkkenudstyr og andre fordele hos Politiken Plus
    • 100 siders magasin bragt til døren 11 gange årligt
    • Temaer om tidens grøntsager og inspiration til din hverdag
    • Artikler om de nyeste trends, tendenser og teknikker
    • Opskrifter fra landets bedste madprofiler – altid baseret på sæsonens bedste råvarer
    • Interviews med kokkene, der sætter den grønne dagsorden

    Køb abonnement