0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
  • Arrangementer

    MAD skal spises og opleves. Derfor holder vi løbende arrangementer, foredrag og fællesspisning.

    Brug knolden: Kom til madskole om den fantastiske knoldselleri

    Foto: Line Thit Klein

    Knoldselleri er en genial grøntsag i det grønne køkken. Derfor inviterer Politiken MAD og Hahnemanns Køkken til madskole om den fantastiske vinterrod.

    Sæsonen er lige nu, og vi vil gerne fejre den sammen med en masse andre grønsager fra Stensbølgård og tilberede den på mange måder og vise, hvordan den kan blive centrum i mange retter. Vi vil inspirere og dele vores store begejstring for den smukke vinterrod.

    På kurset lærer du:

    • Alt om, hvorfor denne knoldselleri skal indgå i vores vinterkøkken
    • Hvordan den kan opbevares
    • Hvordan du bruger den til at skabe forskellige teksturer i maden
    • Inspiration til at bruge knoldselleri vinteren igennem

    På kurset laver hvert hold:

    • Boller i selleri, dansk klassiker i verdensklasse
    • Saltbagt selleri, og hvordan vi kan bruge den på mange måder
    • Paneret og syltet
    • Råkost med knoldselleri
    • Puré som base til vinter grøntsagsmad

    Der vil være vin til maden, ligesom vi serverer te, kaffe, vand og snacks ved ankomst, hvor der vil stå en arbejdsstation klar til dig. I arbejder sammen i mindre grupper ­– der mak. 30 kursister i alt. Du får desuden det nyeste eksemplar af magasinet Politiken MAD.

    Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter og mad med hjem, hvis ikke vi har spist det hele.

    På kurset underviser kok og stifter af Hahnemanns køkken Trine Hahnemann, der brænder for økologi, bæredygtighed og det grønne køkken. Se mere om hendes kokkeskole på: www.hahnemannskoekken.dk.

    Trine Hahnemann er desuden ambassadør for det skandinaviske køkken uden for landets grænser. Hun har udgivet syv bøger på engelsk, som er solgt i over hundredtusind eksemplarer og har desuden medvirket i BBC’s madprogram ’Saturday Kitchen’.

    Tirsdag 26. januar kl. 17.00
    Hahnemanns Køkken, Skt. Kjelds Plads 14, 2100 København Ø
    Pluspris 850 kr.
    Pris uden abonnement 999 kr.
    Billetgebyr 10 kr. pr. billet

    Køb din billet her.

    Abonnement

    I Politiken MAD kan du fordybe dig i grønne tendenser og sæsonernes bedste råvarer, så du kan handle med solid grøntsagsviden.

    Med et abonnement på Politiken MAD får du:

    • Rabat på arrangementer
    • Rabat på køkkenudstyr og andre fordele hos Politiken Plus
    • 100 siders magasin bragt til døren 11 gange årligt
    • Temaer om tidens grøntsager og inspiration til din hverdag
    • Artikler om de nyeste trends, tendenser og teknikker
    • Opskrifter fra landets bedste madprofiler – altid baseret på sæsonens bedste råvarer
    • Interviews med kokkene, der sætter den grønne dagsorden

    Køb abonnement