0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Claus Nørregaard
Grafik: Claus Nørregaard
Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra Marco Polo til kulhydrathysteri: Pastaens snirklede historie

Vidste du, at Italien producerer 3 millioner tons pasta hvert år? Bliv klogere på den italienske klassiker her.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Pastakødsovs kan spores til byen Imola tæt på Bologna i slutningen af 1700-tallet, hvor man finder den første dokumenterede opskrift på en kødbaseret ragù. I 1891 publicerer Pellegrino Artusi en populær kogebog, der indeholder en ret beskrevet som bolognese.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt