0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Catherine Opie
Foto: Catherine Opie

Sandor Katz’ bog ’The Art of Fermentation' modtog i 2013 den prestigefyldte James Beard Award i USA.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fermenteringens usandsynlige rockstjerne: Mød Sandor Katz, der lærte hele verden at se skønheden i bakterier

Sandor Katz’ nye bog drager paralleller mellem mælkesyrebakterier og vores kulturelle og politiske liv.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Han kalder sig selv en fermenterings-fetichist, mange kalder ham et orakel, og The New York Times har beskrevet ham som en »usandsynlig rockstjerne på den amerikanske madscene«. De seneste års genopdagelse af fermentering i madlavning starter med den amerikanske forfatter Sandor Ellix Katz, som lagde fundamentet med sin kogebog ’Wild Fermentation’ i 2003.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt