0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Surdej er et helvede. Indtil det lykkes: Få svar på dine spørgsmål fra mesterbager Jesper Gøtz

Stil dit spørgsmål til Jesper Gøtz, og vær med i konkurrencen om et gavekort til en GØTZ Sourdough Masterclass (værdi 1.350 kroner).

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kan du heller ikke få surdejen til at boble?

Måske er du lige begyndt. Måske har du mange års erfaring. Surdej kan være svært for os alle, men heldigvis er der råd at hente.

Bager Jesper Gøtz, der har stået i køkkenet som souschef på 108 og været med til at åbne bageriet Lille på Refshaleøen, sidder i efterårsferien klar til at svare på dine spørgsmål om surdej.

Stil dit spørgsmål her, og vær samtidig med i konkurrencen om et gavekort til en GØTZ Sourdough Masterclass (værdi 1.350 kroner).

Konkurrencen er slut. Vinderen blev Clara Lade, som kontaktes direkte.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt