0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frederikke Legaard fra 'Bagedysten' guider: Klassiske vaniljekranse, havrecookies, scones med en snert af jul og gløgg med mandarinsmag

Smøg ærmerne op, skru op for juleplaylisten, og gå i køkkenet med Frederikke Legaard, der giver dig opskrifter på julebag med smag af ren bjældeklang og himmelsang

Politiken Mad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Dyk ned i disse 4 opskrifter, der med sikkerhed vil få dig i julehumør:

Orangegløgg med mandarin og kardemomme

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Prøv denne gløgg, der er alt andet end tung, og som du med sikkerhed vil have mere end ét glas af

Vaniljekranse à la farmor

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Opskriften på disse vaniljekranse er gået i arv i Frederikkes familie. I stedet for en kødhakker bruger Frederikke en sprøjtepose med stjernetulle.

Opskriften på disse vaniljekranse er gået i arv i Frederikkes familie. I stedet for en kødhakker bruger Frederikke en sprøjtepose med stjernetylle.

Seje havrecookies med pekannødder, tranebær og mandler

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

De her havrecookies er nærmest en fusion af et morgenmadsprodukt og en kage, og det er virkelig lækkert

Kanelscones med parcipan og mandler

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Scones med et juletvist, hvor jeg har tilsat kanel og revet marcipan i dejen, som giver dem fugtige lommer af remonce. Det er en fed ting at servere for gæster, for de bliver altid imponerede.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt