0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Gyoza er et kæmpe hit blandt både børn og voksne – sprød, blød, dampet top og et saftigt og smagfuldt indre.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få fingre i opskrifterne: Her er 5 japanske fuldtræffere fra Jah Izakaya

Himono, svampegyoza, tori no karaage, rsukemono og ’potato salada’ med røget æg

Politiken Mad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Himono (ichiyaboshi)

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Svampegyoza

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Tori no karaage

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Tsukemono (pickles)

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

’Potato salada’ med røget æg

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Annonce

Seneste nyt