0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Tonkatsusaucen minder lidt om en sød udgave af engelsk sovs og er en vigtig del af en kinoko-sando.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tre japanske vindere: Ramen med svampedashi, sojamarinerede æg og kinoko-sando

De to kokke Philipp Inreiter og Kieran McLaughlin står bag restauranten Kônâ, hvor dansk tang blandt andet bruges til den japanske ramen.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kinoko-sando: Sandwich med pankopanerede enokisvampe

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Tonkatsusaucen minder lidt om en sød udgave af engelsk sovs og er en vigtig del af en kinoko-sando.

Sojamarinerede æg

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Vegetarramen med svampedashi

Annonce

Seneste nyt