0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Ochazuke er comfort food og kan både serveres som et tømmermændsplejende quickfix, eller når den skal stå på japansk til aftensmaden.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Takashi Saito guider: Sådan laver du dashi, ochazuke og kombuchips

Politiken Mad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ochazuke – grøn te over ris

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Dashi med kombu og shiitake

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Kombuchips

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt