0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Magasinet Politiken MAD lukker

Her kan du læse mere om magasinets lukning, og hvad der sker med dit abonnement.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvorfor lukker I magasinet?

Magasinet kom flot fra start, men især de seneste måneder er udviklingen i abonnementstal gået for langsomt. Med udviklingen de seneste måneder, tror vi desværre ikke på, at det er realistisk at nå de abonnementstal, som vi har sat os for de første tre år. Der er tale om et journalistisk produkt i tårnhøj kvalitet, men desværre er det marked, som vi havde ønsket og troet på, der bare ikke.

Hvornår modtager jeg som abonnement mit sidste magasin?

Det sidste nummer af MAD udkommer torsdag den 29. april. Samme dag vil du modtage det i din postkasse.

Vil der være ændringer i de magasiner, jeg modtager frem mod lukning?

Nej. Du vil den sidste torsdag i måneden frem til og med april modtage Politiken MAD, og det vil ligne det magasin, du kender. Der vil fortsat være 100 sider med fokus på grøn, sund, nem og bæredygtig mad. I perioden vil du ligeledes have adgang til det digitale madunivers på politikenmad.dk.

Der er magasiner, jeg ikke når at modtage. Får jeg mine penge tilbage?

Ja, vi sender det resterende beløb tilbage til dig som betaler af abonnementet for de magasiner du ikke modtager. Er dit abonnement tilknyttet automatisk kreditkorttræk bliver pengene tilbageført til dette hurtigst muligt efter d. 29/4-21. Betaler du via Betalingservice eller indbetalingskort, skal du indsende dit registreringsnummer og kontonummer, så sørger vi for at udbetale dit tilgodehavende hurtigst muligt efter d. 29/4-21.

Til dig, der ikke også har et abonnement på Politiken: Hvis du i stedet for at få pengene tilbage ønsker at påbegynde et abonnement på Politiken, fx med avis i weekenden, kan vi i stedet tilbyde et godt tilbud på et abonnement på Politiken i stedet for at tilbageføre pengene.

Kan jeg opsige mit abonnement på MAD allerede nu?

Ja, det kan du. Her gælder vores almindelige abonnementsvilkår, som er som følger: Abonnementet kan opsiges med én måneds varsel til udløbet af en kalendermåned. Abonnementet skal være aktivt i opsigelsesperioden. Abonnenten er forpligtet til at betale for leverede ydelser. Er der et restbeløb på kontoen, kan det overføres til en bankkonto ved udløbet af opsigelsesperioden. Det kræver en skriftlig anmodning fra abonnenten med oplysning om hvilken konto, der skal benyttes. Der kan være op til 14 dages ekspeditionstid. Opsigelse skal ske til Politiken MAD på telefon 7030 1012 eller på kundeservice@politikenmad.dk. Manglende betaling er ikke gyldig opsigelse

Jeg har lige fået et abonnement på et halvt år i julegave.

Hvor mange numre får jeg?

Du modtager desværre ikke alle seks numre, da du når at modtage maks fem blade, alt efter hvornår du indløste din gave.

Der er jo betalt for flere numre, end jeg får. Hvordan håndterer I det?

Når det sidste magasin er sendt afsted, vil der være et tilgodehavende for de numre, du ikke har modtaget. Her har du tre muligheder;

  1. Send os dit registreringsnummer og kontonummer, så sørger vi for at udbetale dit tilgodehavende hurtigst muligt efter d. 29/4-21.
  2. Du kan vælge at modtage tidligere udkomster fra Politiken Mad, i så fald bedes du kontakte os og oplyse hvilke numre du ønsker at modtage. Der tages forbehold for udsolgte magasiner.
  3. Du kan vælge at konvertere dit abonnement til et abonnement på Politiken Historie. Du kan kontakte os via denne formular, og informere os hvad du ønsker.

Hvornår holder mit medielogin med at virke?

Dit medielogin, som du skal bruge til at få adgang til Politiken MAD digitalt, stopper pr. 29. april 2021. Det er den dag, det sidste magasin udkommer. Hvis du opsiger dit abonnement før, stopper dit medielogin naturligvis også.

Jeg modtager også nyhedsbrevet fra Politiken MAD. Lukker det også?

Nej, Madnyhedsbrevet med Mette Mølbak som afsender fortsætter, også efter den 29. april, og det vil du fortsat modtage. Men fra maj bliver det med Politiken og ikke Politiken MAD som afsender. Derudover vil magasinets fokus på grønt, sundt, nemt og bæredygtigt mad fremover blive en integreret del af Politiken. Den inspirerende tilgang og de bæredygtige tanker, vi dygtigt har udviklet i Politiken MAD, bliver nu tilgængelige for alle Politikens abonnenter, der fremover kan forvente sig et endnu stærkere madunivers. Alt det vender vi tilbage med.

Hvad sker der med madstoffet?

Fremover vil magasinets fokus på grønt, sundt, nemt og bæredygtigt mad blive en integreret del af Politiken. Den inspirerende tilgang og de bæredygtige tanker, vi dygtigt har udviklet i Politiken MAD, bliver nu tilgængelige for alle Politikens abonnenter, der fremover kan forvente sig et endnu stærkere madunivers. Det håber vi naturligvis også, at du vil være en del af.

Annonce

Seneste nyt