0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Franske, grønne bistrofornemmelser: Økolandbruget Muld giver dig 5 retter med vintergrønt

Forestil dig, at du går rundt på et fransk landsbymarked en kold vinterdag og putter det bedste, sæsonen byder på, i kurven. Jens Vestergaard fra økolandbruget Muld i Vipperød laver fransk bistromad med lokale grøntsager.

Politiken Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Denne ret tager udgangspunkt i en af de helt klassiske grøntsagsretter i det franske bistrokøkken, nemlig céleri rémoulade. Denne ret er bare rå selleri vendt med en skarp mayonnaise. Det smager forrygende.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt