Politiken MAD #16 »Når folk brokkede sig over, at det tog tid at lave butter chicken fra bunden, måtte jeg sige: Undskyld frue, De er ikke på McDonald's« Interviews
Politiken MAD #15 Mig og min pizzaovn: Jeg kørte pizzaovn på to tons gennem London midt om natten Interviews
Politiken MAD #15 Med kardemomme, flødeskum og mandelcreme: Fastelavn er mit navn, semlor vil jeg have ... Interviews
Politiken MAD #13 På toppen af planteriget: Rasmus Kofoed er blevet supermand på plantekost Interviews
Politiken MAD #12 Gunhild Stordalen: »Mad er vores største klimaproblem, men det er også løsningen« Interviews
Politiken MAD #11 Ny kogebog: Yotam Ottolenghi og Ixta Belfrage forvandler dine grøntsager til smagsbomber Interviews
Politiken MAD #11 I køkkenet med Søren Ryge: »Jeg kunne aldrig drømme om at købe en dusk persille til en 20'er« Interviews
Politiken MAD #11 Kom med til økolandsbyen Friland: Her er husene bygget af naturmaterialer, folk lever gældfrit, og drømmen om et bæredygtigt liv udleves Interviews
Politiken MAD #10 Camilla Plum: Folk hopper på hvad som helst. Ingefærshots? Det er jo fuldstændig vanvittigt Interviews
Politiken MAD #10 The Norrmans: »Pludselig var det ikke helt det idylliske scenario, som vi forlod byen for« Interviews