0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kristian Buus
Foto: Kristian Buus

Charlotte Bay står bag Bug Amok, der vil have os til at spise melorme. Første produkt bliver Bugotto, en slags risotto, hvor melormene bidrager med sunde proteiner.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Måske kommer de til at erstatte kød: Charlotte Bay omdanner melorme til risotto

Insekter er mere end hypede snacks, siger Charlotte Bay fra Bug Amok i Aarhus. Det er fremtidens klimavenlige frokost.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Da Charlotte Bay spiste sin første græshoppe for fire år siden, var den smurt ind i sursød sovs og anrettet på et salatblad. Den knasede, så »helt vildt flot ud« og ændrede med ét bid hendes karriere.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt