0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Karina Kofoed
Grafik: Karina Kofoed
Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Måske handler det ikke kun om at skære ned på kødet: Kan regenerativt landbrug løse klimakrisen?

Landbruget og ikke mindst oksekødsproduktionen er noget af det, der belaster klimaet mest, men en gruppe fødevareaktivister i Californien mener, at de har fundet en model, der gør det muligt at dyrke jorden og holde kvæg helt uden at sende overflødig CO2 ud i atmosfæren. Det kræver naturligvis omlægninger, prioritering og cool cash, men deres visioner har opbakning fra kokke i hele verden, inklusive Danmark. Men forskerne er skeptiske.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Debatten om, hvordan vi kan spise klimavenligt, handler meget om at skære ned – eller helt droppe – kødet, men der er også et helt andet regnestykke i gang – eller en bevægelse om man vil. En en bevægelse, der går under betegnelsen carbon farming og renewable farming eller på dansk regenerativt landbrug, mener, at der er andre løsninger på problemet.

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste tre numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt