0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er fotograf og madskribent og udvikler blandt andet opskrifter på grøntsagsbaserede måltider til Politiken MAD.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjemme hos kogebogsforfatter Ditte Ingemann: Køkkenet er småt, men stort nok til eksperimenter

Ditte Ingemanns lille køkken er også hendes arbejdsplads, så her får opvasken ikke lov at stå.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I Ditte Ingemanns lille køkken på Nørrebro er det ikke svært at se, at her bliver svunget gryder og knuget kål i lange baner. På køkkenbordet kæmper patentglas med syltede citroner og kraut i alverdens afskygninger om pladsen med olier og eddiker.

LIGE NU: Få fri digital adgang til hele Politiken MAD

Det tager under 1 minut. Alt, du skal gøre, er at oprette en profil.

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt