0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon

Claus Henriksen er køkkenchef på Dragsholm Slot, som er kendt for spøgelset den hvide dame og for retten med hvide asparges, du nu kan lave hjemme i dit eget køkken.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nyd den, mens du har den: Den hvide asparges er kongen af forårskøkkenet

Hvide asparges er i sæson nu, og madskolen er taget til Dragsholm Slot for at grille med køkkenchef Claus Henriksen.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er det danske køkkens korteste romance. En flirt, der varer i sølle 8 uger, inden den forsvinder igen, og alligevel messer vi rørstrømsk om den hvide asparges’ komme.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.