0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Adam Aamann finder størst glæde ved alle de processer, der ligger i forberedelsen til et veltilberedt stykke smørrebrød.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I køkkenet med Adam Aamann: Et stykke højtbelagt med koncentration og håndværk

Den danske gastronomi er funderet på rug, og manden, der revolutionerede det klassiske danske smørrebrød, Adam Aamann, fortsætter køkkenkampen – nu med grøntsager som pålæg. Kom med på MADskole, og lær at lave hans blomkålssmørrebrød.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det var i begyndelsen af maj 2007. Bøgen var sprunget ud, og på Øster Farimagsgade på Østerbro i København cyklede forårskåde byboere forbi kokken Adam Aamanns smørrebrødsbutik. Problemet var, at alle kørte forbi. Ingen stoppede op, tog i håndtaget og gik ind for at finde ud af, hvad det var for et sted.

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.