0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Kok Anika Madsen skal være køkkenchef på den nyåbnede restaurant Fasangården, som ligger inde i Frederiksberg Have. Det er Claus Meyer, der forpagter stedet, og efter planen åbner restauranten 1. oktober.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mit køkken: Kok Anika Madsen brygger kombucha på ukrudt og elsker mad med chilispark

Køkkenchef på Fasangården i Frederiksberg Have, 27-årige Anika Madsen, elsker cremede saucer og alt, hvad der pibler på tungen.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der hersker pinlig orden i Anika Madsens køkken. Der er så rent og ryddeligt, at det ser ud, som om hun venter besøg af fødevaremyndighederne. Alt har sin plads, intet overflødigt står fremme. Vasken skinner, bordpladen afslører ikke så meget som en brødkrumme. Kun i surdejen ’Theis’ og kombuchaen på grøn te får boblende bakterier lov at eksistere.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt