0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Søren Gericke og Søren Ryge var i mange år makkerpar på tv. Når Gericke indtog Ryges køkken, eksploderede det, men når han var færdig, var retterne linet op og køkkenet fuldstændig ryddet op, fortæller Søren Ryge.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I køkkenet med Søren Ryge: »Jeg kunne aldrig drømme at købe en dusk persille til en 20'er«

Søren Ryge interesserer sig egentlig ikke for at lave mad, men han elsker kringler, nyopgravede gulerødder fra haven på Djursland og en ordentlig dusk persille i sovsen.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Han introducerede seerne til verdens bedste kringle, dræbte en due for åben skærm og fik kokken Søren Gericke til at servere jordbær med fløde direkte i de bare næver. Det kan godt være, at Søren Ryge ikke interesserer sig for mad, som havemanden før har påstået, men for pokker, hvor har han dog leveret god mad-tv gennem årene.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt