0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jonathan Lovekin
Foto: Jonathan Lovekin

Britiskbrasilianske Ixta Belfrage er Yotam Ottolenghis medskribent på kogebogen ’Smag’. Hun har en spraglet multikulinarisk baggrund, hvilket afspejler sig i ’Smag’, hvor krydderier, som vil være nye for de fleste, afprøves.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny kogebog: Yotam Ottolenghi og Ixta Belfrage forvandler dine grøntsager til smagsbomber

Vil du være firstmover i verdenskøkkenet, er hibiscusblomst det nye sort, siger superstjernekokken Yotam Ottolenghi, der er aktuel med kogebogen ’Smag’.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Her er en god nyhed fra Yotam Ottolenghi: Der er 117 måder, man kan stege, grille og fritere en squash på – og han bliver ved med at finde flere.

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt