0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Jonathan Zeuthen Knoll (forrest), Daniel José Abiani (i midten) og Emma Roos (til højre). Da coronakrisen lukkede restauranterne ned, gik holdet bag Baka d' Busk igang med at bygge om. De lavede blandt andet nyt køkken og byggede glasvæggen, der adskiller restauranten fra køkkenet.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hala, plantedrenge og plantetanter: På Baka d' Busk går gulerødder og tomattærter hånd i hånd med fest, kunst og glade dage

Det grønne køkken er en fest på nørrebrorestauranten Baka d’ Busk.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der er altid nogen, der går ud af deres tid. Nogen, der gør noget anderledes og bliver de første, der tegner konturerne af noget nyt.

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste seks numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt