0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Keiko Oikawa
Foto: Keiko Oikawa

Yuzu-polenta-kagen bygger på en klassisk lemon drizzle cake, og du kan bage kagen med lige de citrus- frugter, du synes bedst om. Får du købt for mange yuzu- frugter, kan de fryses uden at tage skade

Sushikokkens søde forelskelse i yuzu

For 30 år siden tog Silla Bjerrum til London og blev grebet af sushi- og sashimibølgen. Her får du opskriften på hendes favoritvinterkage med yuzu.

Interviews
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den danskfødte, londonbaserede kok Silla Bjerrum ser altid frem til, at den japanske yuzufrugt er i sæson.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt