0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Kaufmann
Foto: Martin Kaufmann

Præcision og fordybelse. I Japan lærte Kondo Sasaki at være grundig på den langsomme måde. Her er det en multe, der bliver skåret ind til benet.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opvokset på ris og ramen

Kokken Tommi Kondo er opvokset på Fyn, men med en japansk far, der altid stod i køkkenet og lærte ham alle de japanske hverdagsklassikere, som du her får opskrifterne på.

Interviews
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Da Kondo Sasaki var barn, troede han, at det var helt normalt at spise ris og et hav af småretter hver aften. Det var det på ingen måde på Fyn i 1980’erne, men med en japansk far, der brugte det meste af sin vågne tid på mad, var det den virkelighed, Kondo Sasaki voksede op i.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt