0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

»Det var tahin og tofu, helsekost og økologi. Jeg ønskede mig bare noget sovs«.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tartex, sovs og spiselopper

Kok Eva Hurtigkarl bærer et efternavn, som i den gastronomiske verden klinger af haute cuisine og fine franske saucer, men i barndomshjemmet stod den mest på bønner og linser – og sovsen måtte hun spejde langt efter.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det var tanken om et liv med hovedet ind i en computerskærm og en evigt overfyldt indbakke med e-mails, der fik 31-årige Eva Hurtigkarl til at tænke, at der måtte være et arbejde, der passede hende bedre. Noget, hvor hun kunne bruge sine hænder, sin kreativitet og sine sanser. Hun havde læst kommunikation på RUC og arbejdet et par år i reklamebranchen, men det var som en gryderet, hvor noget mangler, for at det smager, som det skal.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt