0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

For at opnå det pæne, ensartede resultat kan du med fordel klippe overbollens kanter, så de står runde og flotte.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med kardemomme, flødeskum og mandelcreme: Fastelavn er mit navn, semlor vil jeg have ...

Emil Glaser fra Juno the Bakery lærer os at bage den svenske fastelavnsbolle semla, en sød overskåren bolle fyldt med en cremet mandelpasta og blødt flødeskum.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Søndag den 14. februar ville i en coronafri tid være dagen, hvor børnene hiver Pippi-kostumer og superheltedragter frem fra gemmerne, stiller sig forventningsfulde op i kø og tjatter med en kølle mod den urimelig slidstærke tønde – indtil en far med forfrosne fødder overtager køllen og giver den sådan en på sinkadusen, at brædderne endelig rasler mod jorden.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt