0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I køkkenet hos udvikler af retterne på Noma: Spørger du Mette Brink Søberg, handler god mad om at stole på sine sanser

Mette Brink Søberg arbejder i testkøkkenet på Noma og står for at udvikle retterne på en af verdens bedste restauranter. Nervepirrende? Også i den grad. Men nogle gange er man nødt til at skubbe sine tanker til side, hvis man vil lave god mad, siger hun.

Interviews
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mette Brink Søberg har altid leget med maden. Som barn elskede hun at åbne alle køkkenskabene i barndomshjemmet i Rødovre, hive alverdens ingredienser ud og blande dem sammen for at se, hvad der kom ud af det. Det var ikke altid, det blev lige lækkert. Men sjovt var det.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt