MADs klummeskribent om restaurationsbranchens nye vilkår: Miraklet på det lokale stamsted Politiken Mad
Politiken MAD #14 Japansk madambassadør, Ole G Mouritsen mener: Opskriften på et langt liv er grøn og kalorielet Klummer
Politiken MAD #12 Græd over spildt mælk: Så let er det at melde sig ind i kampen mod madspild Klummer
Politiken MAD #12 Plastikdimsen, der giver dig total kaffelykke: En AeroPress er noget af det smarteste, du kan give en livs- og kaffenyder Klummer
Politiken MAD #12 Ny klummeskribent på MAD: Er den kulinariske økoidyl stadig et luksusgode i Danmark? Klummer
Politiken MAD #11 Mel, vand og salt: Surdejsbrød er beviset på, at vidunderlige smagsoplevelser er tilgængelige for alle Klummer
Politiken MAD #11 Kaffeskolen: Her er filterkaffen, som ingen skal skamme sig over at servere Klummer
Politiken MAD #11 Forbandede rødder og varm sprut i inderlommen: Hvert efterår bliver jeg 100 år. Igen Klummer
Politiken MAD #10 Veganer, vegetar eller kødspiser? Betegnelsen siger ikke noget om, hvad du i virkeligheden spiser. Kun noget om, hvem du gerne vil være Klummer
Politiken MAD #10 Er Thy en forkortelse for Thisted? Aldrig har vi skåret Danmark i så tynde skiver, som vi har gjort denne sommer Klummer
Politiken MAD #10 Hvad sker der rent kemisk, når vi konserverer grøntsager? Smagen bestemmes af salt, sødme og syrlighed Klummer
Politiken MAD #10 Begår du også fejlen? Tag med i Marie Holms kaffeskole, og få hemmeligheden bag en god stempelkaffe Klummer
Politiken MAD #10 Få bagedystvinderens opskrift: Gammeldags donuts med blåbær og vanilje Sødt & bagværk
Politiken MAD #9 Rejsen til paradis uden planer: »Det er sommer i Danmark, og jeg vil være lige her« Klummer
Politiken MAD #8 Professor i gastrofysik: Det er de brændende og irriterende smagsindtryk, der giver grønne retter kant Klummer
Politiken MAD #8 Lærke Kløvedal: Et besøg på Kadeau føles som at spise poesi indhyllet i den store sommer Klummer