0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Masao Yamazaki
Foto: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Helt enkelt: Pasta er det bedste grundlag for at lave nem, vegetarisk og velsmagende mad

Tag pastaen tilbage i køkkenet, og glem alt om kulhydratskam.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Et af mine bedste madminder kommer fra Italien. Selv om jeg har spist på mange michelinrestauranter, husker jeg med særlig stor glæde tilbage på den omgang spaghetti, jeg fik serveret på færgen mellem Napoli og Palermo.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt