0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Masao Yamazaki
Tegning: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Burgerbank: Hvorfor laver verdens bedste restaurant burgere?

I denne måneds Politiken MAD kan du læse om, hvorfor René Redzepi valgte at lave Noma om til en burgerbar, og så får du opskrifterne, så du kan lave Nomas personalemad derhjemme.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvad har de gang i, tænkte jeg, da jeg hørte nyheden om, at Noma genåbnede som burgerbar. Den restaurant, som har sat Danmark på det gastronomiske verdenskort og er den egentlige grund til, at København er blevet et turistmål for polstrede pengepunge og sultne foodies.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt