0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Claus Nørregaard
Tegning: Claus Nørregaard
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Begår du også fejlen? Tag med i Marie Holms kaffeskole, og få hemmeligheden bag en god stempelkaffe

Marie Holm vil lære dig at lave god kaffe. Første lektion handler om, at du sagtens kan brygge på en gammel kande, så længe bønnerne er gode.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg voksede op i noget så sjældent som et hjem uden kaffemaskine. Hjemme hos os drak vi te, og når der kom kaffedrikkende gæster på besøg, fandt mine forældre den knaldorange stempelkande frem: en af de tidlige Bodum-kander, som stadig fungerer upåklageligt. Så bryggede vi på Brugsens bønner, en stærk sort sag, som krævede godt med mildnende mælk.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt