0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Masao Yamazaki
Tegning: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Veganer, vegetar eller kødspiser? Betegnelsen siger ikke noget om, hvad du i virkeligheden spiser. Kun noget om, hvem du gerne vil være

Kød behøver ikke at være enten-eller. Det handler om at finde balancen.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vi diskuterede det længe på redaktionen. Kan et madmagasin, hvis raison d’être er at skubbe vores madvaner i en grønnere retning, bringe en opskrift på en pølse? Altså ikke noget med en vegetarisk efterligning, men en ægte pølse lavet på svinetarm, flæsk og krydderier. Vi endte med at sige ja, for vi mener ikke, at det nødvendigvis er enten eller med kød. Derimod handler det om at sætte grøntsagerne i centrum og betragte kød som en luksus, vi engang imellem kan vælge til. Lidt ligesom med kager og andre sødesager. Det er noget, vi skal spise med omtanke.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt