0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Masao Yamazaki
Tegning: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smagen af hjem: Hænderne, der bager, er afgørende for brødets smag

Professor Ole G. Mouritsen forklarer hvorfor.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg har en god ven, Klavs, som har en surdej, der kaldes Valdemar. For ved at give den et navn er man mere opmærksom på, at en sådan dej skal man passe godt på. Selve dejen er nu 11 år gammel, men i princippet er de mikroorganismer, som lever i dejen, milliarder af år gamle. Det vil sige, deres gener er. Så en surdej er meget gammel, men alligevel er den uden alder, fordi den hele tiden ændrer sig, blandt andet afhængigt af hvor den lever, og af hvem der passer den og fodrer den med mel.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt