0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Masao Yamazaki
Tegning: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mel, vand og salt: Surdejsbrød er beviset på, at vidunderlige smagsoplevelser er tilgængelige for alle

Tre af de mest basale ingredienser i køkkenet kan skabe den største madlykke.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Surdejsbrød er noget af det mest simple og velsmagende mad, vi kan producere for færrest penge. Selv hvis du bruger det bedste mel (hvilket du jo selvfølgelig gør), koster det ikke meget mere end 20 kroner i råvarer at producere to store velsmagende brød, der kan mætte en hel familie. Surdejsbrød er er beviset på, at vidunderlige smagsoplevelser er tilgængelige for alle. Det består af tre ingredienser: mel, vand og salt. Men de tre ingredienser kan tilsammen skabe noget, der ligner magi.

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt