0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anne Marie Jo
Foto: Anne Marie Jo

Kheer kan koges på sødmælk, indkogt mælk eller kokosmælk, men risene skal altid være basmati, som er en langkornet og velduftende sort.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Indisk vinterdessert med mælkeris og kardemomme: En cremet risdessert til en frugtfattig måned

Kheer er en slags krydret, sødet risgrød – helt fantastisk, nu hvor frugtudvalget er så begrænset.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det var en pakistansk bekendt, der først fortalte mig om desserten kheer; en vidunderlig mælkeriscreme, der traditionelt krydres med kardemomme og rosenvand. Hvis man goggler den, beskrives den først og fremmest som Indian ricepudding’, for i den region er de gastronomiske landegrænser lige så flydende, som desserten er det!

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt