Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Madskole med kokkene fra Barabba: Så let er det at lave ægte italiensk pasta

Riccardo Marcon og Marco Cappelletti fra restaurant Barabba viser, hvordan du laver fed, elastisk pasta - med masser af æg.

Madskole
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer

150 g semolinamel
100 g tipo ’00’ mel
10 æggeblommer (ja, 10)

Sådan gør du:

1. Bland de to meltyper, og vend det forsigtigt sammen. Du kan lave dejen i en stor skål eller på bordet.

2. Brug fingrene til at forme et ’krater’ i midten, så melet fungerer som en fæstning.

3. Hæld forsigtigt æggeblommerne ned i krateret, så det ikke løber ud.

Læs resten af artiklen som abonnent på Politiken MAD

Med et abonnement får du 100 siders magasin om grøn og bæredygtig mad leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt